2010-08-02

D.C

Jaa mina vänner! Jag lämnar Sverige och ni får ursäkta men, HELVETE VA SKÖNT!!! Washington DC here I come! Hade ett telefonsamtal med familjen i en timma igår och guud va bra det kändes! Dom verkar helt underbara och verkar verkligen vara familjen för mig! Jaa dom kände sig säkra med mig och jag känner mig väldigt säker på dom också, så nu kommer jag flytta in hos James och Kristen i DC och ta hand om barnen Tanner och Haley :) Har inte något säkert datum än men jag tror det blir den 30 augusti jag åker och börjar med en vecka i underbara New York! Jag åker till familjen och kommer vara "hemma" en vecka innan vi åker till Edgartown utanför Boston på semester ( skall tydligen vara bland de finaste ställerna i USA) Jag klagar absolut inte :D

Det kanske är nu man skall ta och starta en ny blogg "au pair bloggen". Man börjar ju på nytt med allt annat så varför inte? Nytt land, ny kultur, nya människor, nytt liv, ny blogg. Jag tror det hör till. Återkommer med länk till den nya sidan snarast!

På tal om au pair, så förmodar jag att du läser detta Amanda (du är väl den ända som flitigt följer min blogg) Denna låten är till dig och ett minne från din bil i Cincy. I love you and I love this song!

Mando Diao – Mean Street