2009-10-30

Untitled..


Ensam kanske inte alltid är starkast trots allt...

2009-10-29

Halloween om man nu firar det..

Alla helgona i helgen eller halloween om man nu firar det. Även om denna helg går ut på att minnas dom döda så kan jag inte rå för att tycka det är lite mysigt. När kyrkogårdarna är upplysta med gravljus och när man går kvällspromenad i kylan :) 

Filmer att se i dessa tider:
  • Edward Sissorhand 
  • Sjätte sinnet
  • The grudge 1+2
  • Sweeney Todd
  • American history X

 

2009-10-27

Here I come germany


Bokade biljett till Frankfurt igår! ska hälsa på Olivia som jag träffade i Ghana, vi ska resa runt lite i tyskland, skall bla. till München och hälsa på lite andra kompisar från Ghana och även Elina som går dansskola där :) Jag ska stanna i två veckor! det kommer bli såååå kul!! 

Nu ska jag snart iväg och jobba på fritids, dom ringde igår och frågade om jag kunde hoppa in och självklart kan jag de! tackar aldrig nej till jobb! 

Musik: Rosie Thomas - Much Farther to go

2009-10-26

Kaffe och mörkchoklad och du är välkommen




Helgen har varit helt toppen! Sis´och Nicklas har bott hos mig, det va mycket trevligt (förutom känsla av att vara 3:e hjulet hela tiden haha) Yanira hälsade på i fredags med kaffe och mörkchoklad i högsta hugg, den tjejen vet hur man gör entré :) I Lördags var jag på aupair möte i Göteborg, väldigt långtråkigt men nu är ansökningen i alla fall igång! Efter det blev kvällen bara bättre och bättre, mer än så behöver jag inte säga! 

Musik: Jag måste rekommendera att lyssna på hela Paramores nya skiva Brand new eyes den är helt klart underbar! Paramore – brand new eyes

 

2009-10-22

Tandläkarskräck och bananlack


Jag hatar tandläkarn! Allting är så obehagligt och vi ska inte ens snacka om bananlacket...blää! Men min tänder var i alla fall jätte fina. Inga hål och inte ens min piercing hade förstört mina tänder :D

Nu ska jag snart iväg till Bollebygd och träffa syster. I morgon blir det mys eller bus med Yanira och på lördag ska jag på möte om aupair grejen i Göteborg och sen på kvällen har Sofia hejdå fest. Kommer bli en mycket nice helg! 

Musik: Paramore - Ignorance 

2009-10-21

Måsten

Saker jag måste göra när jag kommer till USA:
  • Äta en äkta amerikansk hamburgare
  • Shoppa på Manhattan
  • Surfa i Kalifornien  
  • Hollywood
  • Springa upp för en backe i San Francisco  
  • Åka rollerblades i Miami 
  • Gå på en baseballmatch 
Musik: Linda Sundblad - To all my girls

2009-10-18

Bump in the road


Helgen brukar oftast skilja sig ganska mycket från veckodagarna, men njaa inte för mig. Arbetslös som man är finns det inget som skiljer helg från vardag! Detta betyder inte att varje dag är som lördag, verkligen inte! Mer som att varje dag blir en onsdag... 

Okej jag är lite orättvis mot mig själv nu, jag va ju faktiskt på fest i Fredags, hos sis´, mycket trevligt faktiskt! Men sen kom lördagen och jag va inte speciellt pigg, ville inte göra någoning, men sen blev klockan runt 21:00 och jag blev rastlösare än rastlösast! Jag saknar min telefonkompis! Amanda du förstår inte hur mycket jag saknar dig! Amanda är den ända personen jag kan föra ett två timmar långt samtal med utan att det nån gång blir tråkigt (ibland även om vi umgåts hela dagen i skolan) Det säger ganska mycket! Nu när tösen är i Amerikatt blir det inte så mycket snack över huvud taget :S MEN jag har bestämt mig nu!! Jag åker till USA i Januari om jag fått någon familj då! :D Då kan vi snacka i telefon varje dag! 

Musik: Erik Hassle - Bump in the road 

2009-10-15

Borås bästa fika fixare!



Hängde med Yanira idag! Hur mysigt som helst. Gick på stan, köpte ett par stövlar, käkade subway och snackade massa! Efter det gick jag till den sk. smågruppen och bjöds på Borås bästa fika (Som verkligen inte går att köpa på några av caféerna) Sedan blev det ännu mer snack med trevligt sällskap! 

Häslade på bror min och köpte hans gamla telefon (som inte alls är gammal utan faktiskt ganska ny, men han ville bara ha den nyare modellen i svart haha) Bra för mig dock som betalade mindre än halva priset :D made my day! 

Musik: Kent - 400 slag

2009-10-14

Bort men ändå hemma


Kan aldrig bestämma mig vad jag vill göra! Det är inte det att jag inte orkar bry mig, utan jag har helt enkelt för mycket som jag vill göra. Ena dagen vill jag till Spanien och jobba, andra vill jag till London. Yanira och hennes familj skall till Dominikanska republiken och har frågat om jag vill hänga med och jaa det är klart jag vill.. men nu är jag inne på att åka som Au pair till USA också...Hjälp mig!

Musik: Tingsek - Stick to you

2009-10-13

Drömmar och vapenassistenter


I natt jobbade jag som vapenassistent åt nån snubbe som reste runt hela världen och gjorde affärer med kriminella. Det va livsfarligt men jag sa till mig själv att jag måste göra det om jag vill få gratis resor runt om i världen! Hur desperat får man bli?

Musik: The postal Service - Such Great Heights
              The Kooks - One last time

2009-10-12

Höstdepp..


Det är höst och regnet öser ner ute, det är 5,7 grader varmt och jag fryser även då jag är iklädd ylletröja och raggsockar. Just nu hatar jag hösten, mer än något annat! Visst finns det ljusa sidor med hösten också, som att tända ljus på kvällen och mysa med en kopp varm te framför tv:n, men ärligt talat, hur roligt är det i längden?  Idag dissar jag hösten helt enkelt! 

Dagens musik: José Gozález - Crosses
                               Sufjan Stevens - For the windows in paradise