2010-07-31

sure looks like U.S for me!

Jaa det börjar luta mer och mer mot D.C om inget annat dyker upp i helgen. Nu är det bara och börja planera. Måste upp till Sthlm och fixa visum, packa ner ett år i en liten resväska säga hejdå till alla här hemma. Den 30e augusti verkar vara dagen då jag lämnar Sverige för att börja mitt år i USA. Fy fan va kul det ska bli!! Jag älskar USA och att få bo där i ett år är ju så jävla häftigt!

2010-07-29

Jag vill inte men gör det ändå..

Jag har inte velat/haft lust att skriva sen jag kom hem från USA, och egentligen har jag inte så stor lust att skriva nu heller men jag gör det ändå!

Jag kan inte beskriva med ord hur bra jag har haft det de senaste fem veckorna! Det blev en helt otrolig resa och jag träffade så otroligt mycket skönt folk. Nya upplevelser, nya vänner, nya ställen! Resan har verkligen vart så bra som jag hade förväntat och till och med 100 ggr bättre! Jag gjorde saker jag aldrig trodde jag skulle göra, jag släppte kontrollen, jag glömde bekymmer, jag var mig själv, jag var glad!

Att känna som jag gjorde när jag var iväg är ju så jag egentligen alltid skall känna.. därför bestämde jag mig, där och då att jag skulle ta och flytta dit, ialla fall för ett år. Jag har inget speciellt som binder mig i sverige och mina vänner som jag har här tror jag förstår att detta är det bästa för mig just nu. Jag letar för fullt efter familjer i CA men det är svårt vill jag lova.. just nu ser det ut som jag kommer hamna i DC men hoppet är fortfarande uppe för Kalifornien! Jag hoppas på att komma iväg så snart som möjligt och just nu ser det ut som det blir den 30 augusti.

I'll keep you updated!





2010-07-10

San Francisco!

Nu var det längesen jag skrev! Men tiden bara flyger förbi! Shiiiit va bra jag har det just nu! Sitter pa en stor veranda och kollar ut över lake tahoe och snötäckta berg. Det är ca 25 grader och klarbla himmel. Detta är väl ungefär den ända lugna stunden jag haft sen jag landade i SF för en vecka sen. Det har vart party varje dag. Tur att jag har en äldre syster som jag är väldigt lik, i allafall verkar amerikanerna tycka detta när jag utan problem kommer in pa vilka klubbar som helst! How awesome is that!! :D Det är helt underbart att vara 22!

San Francisco är galet! Helt fantastisk stad! Av alla städer jag vart i här i usa är nog San Francisco och NY de allra bästa.. eller njaaa Niagara falls var galet och cincinnati ocksa! okej det är en tuff match mellan städerna i staterna.. we´ll just call it even.  I morgon drar vi ner mot Newport beach till Olis lägenhet. pa mandag drar vi san diego och träffar en familj som vill ha mig som aupair.. orkar inte dra hela historien, men jag är sjuukt taggad! Blir även en sväng till LA i veckan sen far vi se vad vi hinner med.. Clubbnight i OC är givet i alla fall!

Nu hinner jag inte skriva mer.. maste verkligen ta en powernap innan allt folket kommer hit pa BBQ! Det kommer bli en galen kväll/natt/morgon.. tagga, tagga, tagga!!

Cheers!