2009-11-24

Schweiz, Frankrike och Tyskland i ett!


Sitter nu i Olivias rum och facebookar medans hon duschar, tänkte att jag även kunde slänga in ett blogginlägg! Flygresan hit gick inte jätte bra, först va planet försenat en timma pa grund av storm i bade göteborg och frankfurt. Väl uppe i luften gick allt som det skulle, men usch landningen ska vi inte ens snacka om! Det blaste sa jävla mycket att jag trodde planet skulle tippa över, jag va inte lite rädd! Men ner kom jag och hittade även till utgangen utan problem ;)

En bilresa pa 4 timmar väntade innan vi va hemma hos Olivia, kom till henne runt 00:00. Hon bor huuur fint som helst! Jätte stort hus med stora fönster och världens finaste utsickt, man ser Schweiz fran hennes fönster och dit ska vi i morgon. Pa mandag aker vi till Frankrike som ligger en timma bort (skit coolt om ni fragar mig :P) I helgen blir det massa fest, german style, och fraga mig inte vad som menas med det, vagar knappt tänka pa det, men kan tänka mig att det innebär en del alkohol! haha

Nä nu ska jag röka vattenpipa! tjooo

2009-11-23

Nu, då och föralltid!

Phoenix - Love like a sunset part II
Phoenix - 1901
Band of horses - The funeral
The postal service - Such Great Heights 
Modest Mouse - Float on 
The get up kids - Overdue 

2009-11-22

G-G-Germany


Nu sitter jag här i min säng, helt omringad av kläder och saker som ska med till Tyskland..Har inte insett förän nu att jag verkligen skall åka, men guuud va skönt det ska bli att komma bort från Sverige och allt jobbigt här hemma! I morgon anländer jag i Frankfurt där Olivia förhoppningsvis väntar på mig, sen blir det 4 timmars bilresa hem till henne om vi inte tar in på hotell en natt :) På torsdag åker vi till München där vi ska stanna till söndag. På fredag blir det lite Ghana reunion, skall bli sjukt roligt! Skall även träffa Elina, vilket jag inte gjort sedan innan jag åkte till Ghana! När vi kommit hem från münchen har jag faktiskt ingen aning vad som händer, men jag hoppas på en resa till Schweiz ..tror Olivia har lite idéer om vad vi ska hitta på :) 

Kommer tillbaka till Sverige den 7 december och då har det redan hunnit vara 1:a advent, shiit va tiden går snabbt! Nu skall jag återgå till packningen!
Ciaao

Rätt person i bergsjön



Jag skrämdes av tanken att spendera en lördagkväll i Bergsjön, som enligt rykten skulle vara ett av göteborgs mest kriminella områden. Jag åkte dit, och det första jag möter är en skyndande polisbil men blåljus, haha jag skrattade nästan lite för mig själv samtidigt som jag blev aningen mer skrämd. Henok mötte mig på parkeringen och han gjorde klart för mig att det inte är så farligt om man umgås med rätt personer, så det va ju väldigt bra att det va just Henok jag skulle hälsa på! Jag hade i alla fall en mycket trevlig kväll och va inte det minsta rädd :) Och på toppen av det har jag blivit beroende av guitar hero..jävar va skoj det va! 

2009-11-20

Tack gode gud för lokalsinnet!



Idag var jag hemma hos Emelie som jag inte träffat på en månad typ, väldans trevligt! :) vi drack kaffe, käka mat och tjötade.. berättade bla. om min USA plan och hon nappade, så nu är det jobba, jobba,jobba och spara, spara, spara sen blire USA i nån månad eller så :) yeeey! 

I morgon skall jag åka till storstaden göteborg och hälsa på Henok i hans hemmiljö, är ganska orolig hur jag ska hitta dit dock, men det löser sig nog förhoppningsvis, tur att man har bra lokalsinne i alla fall, kanske underlättar en aning. Vi avsa oss ansvaret för matlagning så blir förmodligen knäckebröd och flingor, men gör absolut ingenting, brukar ändå aldrig laga mat så varför börja nu?! 

2009-11-19

Mitt hår lever..

Har vart hos frissan idag, det var väl behövligt vill jag lova! Mina toppar såg ut som en risbuske! Nu är håret jätte kort :( usch! Luggen blev helt okej och topparna är lena och fina men jag vill ju ha långt hår!  och nej jag vill inte ha löshår, orka! Kanske är uppsatt som gäller innan det växer ut igen..

Nä egentligen är det inte så farligt, jag ville bara ta tillfället i akt och klaga på lite i-landsproblem.. mitt hår lever och mår bättre än någonsin! 

2009-11-17

Ljudvågor


Försvinner in i musiken.. 

2009-11-16

Ghana i hörnet på viskan


Hela dagen har spenderats i ett hön på café viskan, där jag och Yanira har beklagat oss över arbetslöshetens värld! Man blir så oerhört rastlös av att vara arbetslös, tur att det finns någon som vill vara uttråkad tillsammans med mig! Vi har även drömt oss bort till varma länder och jag bla. tillbaka till Ghana och om jag har pengar i April och inte åkt som au pair blir det bröllop i Ghana vill jag lova,  Me like! 

Yanira försöker för tillfället få in mig i borås basket krets, tror allt hon känner sig lite ensam som tjej bland alla basketsnubbar ;) På fredag skall jag i alla fall gå på min första riktiga basket match någonsin, kan inte annat att tycka det ska bli lite roligt i alla fall :)   

Musik: Mew - Am I wry? No 

2009-11-14

Ingen kaka för min del


Det finns ett ordspråk jag skulle vilja lyfta fram idag: "Man kan inte ha kvar kakan och äta den samtidigt"
En vis man sa det till mig idag, och det fick mig att börja tänka på innerbörden, och nää man kan faktiskt inte ha kvar kakan och äta den samtidigt! 

Idag kom jag även fram till vad mitt framtida yrke är, nämligen shopping assistent, ni skulle bara se den oerhört snygga skjortan jag tvingade Henok att köpa idag! Det är väldans roligt att shoppa när man inte behöver spendera sina egna pengar! :P 


2009-11-13

Mår apa ju!


Idag har jag tjärnat pengar på att säga hej till barn, ge dom ett papper och skriva deras namn..väldigt avancerat, och ansträngande men va gör man inte för 100 kr i timman :P Tog influensa vaccinet idag också, hade egentligen inte tänkt så mycket om jag skulle ta den eller inte, men dom hade över idag och erbjöd mig att få, så varför inte tänkte jag! Ångrar mig en aning dock, mår apa nu ju, ont i huvudet och halvt borta, usch det gillar jag icke! 

Hoppas att jag mår bättre i morgon, för då ska jag träffa Henok! :) Var evigheter sen vi träffades, ska bli väldans trevligt! Är ensam hemma i helgen, mamma är i Karlskrona, det är både skönt och inte, just nu känner jag mig väldigt ensam, säkert på grund av att jag inte mår riktigt bra.. men men sånt är livet! 

Musik: Tegan and Sara - Walking with a ghost 

2009-11-12

pimpla cube kl.10


Alldeles för sena kvällar för att gå upp halv 9.. Usch jag ville inte vakna och tryckte på snooz ett antal gånger innan jag tillslut drog mig upp. Gjorde mig i ordning och tog mig till bollebygd där syster och en väldigt nervös nicklas befann sig. Haha han satt klockan 10 och pimpla cube, bara för att minska sin rädsla för flygning, man kan ju inte annat än att tycka det är lite charmigt! I och för sig förstår jag att om man är flygrädd så är inte den ultimata resan till bankock som tar typ 14 timmar :S Vi får väl hoppas att han sitter deckad vid det här laget.. Kommer sakna sis' nått otroligt! när det äntligen böjade bli bra mellan oss så åker hon iväg i 3 månader, kanske säger så för att jag är en aning avundsjuk också ;) men jag längtar redan tills dom kommer tillbaka.. om jag är hemma då dock, det vet ingen.. 

Lunchade med Yanira idag, huur trevligt som helst, men alldeles för lite tid! vi skulle behöva typ en vecka bara för att snacka av oss! I morgon ska jag jobba hela dagen med att assistera i vaccintagningen på bollebygdsskolan, ska bli gött att få lite chach! 

Musik: Anna Ternheim - The loneliness is gone 

2009-11-11

Det är aldrig kört

Mod är att göra det du inte vågar. Där det inte finns rädsla, finns heller inget mod. - ur boken "Det är aldrig kört" 

En mening med så mycket innebörd


Vissa ord bevisar så mycket :)

2009-11-10

2009-11-08

Dom där söndagarna


Jag var alltid glad att vakna dom där söndagarna när pappa låg nere i sängen och väntade på att vi skulle komma in med en present och ett tänt ljus. Varje gång hoppade jag och sara upp i sängen och la oss bredvid honom på varsin sida, han klappade oss på huvudet och sa hur mycket han älskade oss. Det var aldrig så mycket mer än så, dagen fortsatte som vanligt, men den stunden på morgonen var magisk. Kanske hade jag inte tyckt så om jag fortfarande hade vaknat på dom där söndagarna och sprungit ner till pappa, men nu när han inte finns där längre så kan jag inte annat än att minnas farsdag som någonting magiskt. 

Jag slutade fira farsdag när han försvann vad fanns det för mening? Idag är en helt vanlig söndag som alla andra söndagar, det finns ingenting att fira bara nått magiskt att minnas.  

2009-11-07

En sk. bror

Seven years, I was just a kid, I can barely remember anything. 
But when dad was struggling, you weren't there to hold his hand like I did. 
You were older, you Should've known that even if it hurt,
You just had to forget all the things you'd sad, all the problems that you had.
There was no time to prove you were right, there was no time to show your pride.

There were forgivnes in the air, but you held your breath and walked away..  

2009-11-06

På villovägar..


Jag är trött på att vänta på det jag inte får vänta på 

Jag ät trött att hoppas på det jag inte får hoppas på 

Jag är trött på att drömma det jag inte får drömma

Jag är trött på att känna det jag inte får känna



Jag är trött på att inte få...


2009-11-05

Not a love song!

You took my hand when no one saw, and all my pride just ran away.
I really wish I would've let go, cause I knew that it was wrong. 

I guess I have to blame my self, cause I could'nt walk away.
And I could't help but wonder, what if this was not a dream.

Long ago I decided, that i would'nt be used for my weekness.
Even though I knew it ment nothing to you, I let my self down. 

This is not a love song, It's just a way for me to move on....

18


18 dagar! Jag längtar som en gaalning! 

2009-11-04

Om bara jag hade mer pengar..


Mitt blivande inköp (så fort jag fått pengar). G chock (baby G) mm-mm-mmm den är helt underbar

2009-11-03

Emotional

Jag kan inte minnas senaste gången jag drömt så mycket som jag drömt i natt.. allt från glada stunder till gråt och olycka. Min hjärna måste vara väldigt emotional just nu, så mycket känslor på en natt var alldeles för mycket vill jag lova och nu kan jag inte sluta tänka på det.. Sara blev dumpad, Adam brody var totalförälskad i mig, Amanda klämde foten i spinrock på liseberg, Jag råkade försäga en hemlighet som verkligen inte fick komma ut och försökte sedan rätta till hela situationen, Elina blev misshandlad och Karen fick cancer...

Ärligt talat, har jag blivit sinnessjuk? nu borde jag väl drömt klart för denna veckan i alla fall, för om det ska va så här varje natt vet jag inte vad jag gör... 

Musik: Owl City - On the wing

2009-11-02

klaga eller hylla

Vet inte vad jag ska skriva idag, det finns egentligen inte så mycket att säga.. helgen va bra, det är 3 veckor kvar tills tysklandresan, jobbar och tjärnar lite pengar i alla fall.. Nää jag har varken mycket att klaga på eller att hylla.

Musik: Death cab for cutie - Meet me on the equinox