2009-12-30

Fotopromenad




Jag önskar smör på min macka


Är det inte det bästa som finns, att sitta i sängen med datorn i knät och lyssna på så hög musik att det nästan gör ont i öronen! Jag har under min tid som deltids-arbetslös kommit fram till vad bästa sysselsättningen är när man går hemma, och ja det är ju musik såklart, i alla former! Att lyssna på, att spela, att sjunga till, att dansa till, att städa till, att laga mat till, att tänka till, att sova till... ja allt funkar med musik!  

I morgon är det nyår och som inget tidigare år så har jag inga planer på att festa huvudet av mig med massa främlingar och försöka få detta nyår att bli mycket bättre än förra året.. Jag har lärt mig under åren att desto mer man ser fram emot någonting och ju mer förhoppningar man bygger upp desto sämre blir det! Därför har jag bestämt att i år blir det en lugn nyår tillsammans med mina närmaste vänner, där endast mat och mys står på schemat! Det ända som saknas i morgon mer än alla andra dagar är Amanda, att inte fira nyår med sin bästa vän är ungefär som att äta en smörgås utan smör, det är tort och smaklöst och över huvud taget ganska onödigt att äta.. Jag önskar jag hade smör på min macka i morgon och jag önskar att Amanda skulle öppna champagnen med mig då klockorna slår midnatt! Men jag har en gång hört att den man tänker på när klockan slår 12 på nyårsafton är den personen som kommer stå en närmast under kommande året, om så är fallet så vet i alla fall jag vem jag kommer tänka på!    

2009-12-29

Repeat!


  • Like you said
  • You can't say no to me 
  • Sam, as in samantha 

2009-12-28

Fjärilar i magen..


Kärlek till Tiger Lou!

2009-12-27

Framtiden skrämmer..


Planen är att åka till USA i april, först New York där jag bor hos en bekant mitt på Manhattan! Sedan drar jag vidare till cincinatti där jag bor hos Amanda. Efter det blir det San Francisco där Olivia befinner sig och även där har jag boende :) Skulle jätte gärna vilja åka till L.A också, men det är väl inte jätte långt från San Francisco så det borde ju gå att ordna.. Känns lite konstigt att bara åka iväg sådär utan att egentligen ha något som helst planerat att göra, men i och för sig så kanske det är lite av charmen att åka helt oplanerat.. 

Jag hade tidigare tänkt att åka som au pair, men la ner dessa planer när jag märkte att jag faktiskt inte vill ha en vardag i USA. Jag vill inte åka till ett främmande land för att skaffa mig ett liv för ett år, utan jag vill åka till länder för att vara fri och göra precis det jag känner för att göra. Kanske när jag blir äldre och har vart "fri" ett tag så kan au pair vara ett ganska bra sätt att spendera ett år, men inte nu. 

Många säger att man inte ska planera framtiden, att man ska leva i nuet och ta det som det kommer.. dom som säger så måste ha en ganska intressant och givande vardag! Min vardag är oerhört tråkig och stillsam och skulle jag inte planera min framtid skulle jag bli galen. Jag menar hur skall man kunna ta dagen som den kommer när det aldrig händer någonting? Jag tror även att dom som säger att man ska ta dagen som den kommer är ganska lata, det är som en bortförklaring för att man inte vill ta tag i någonting och kanske inte heller vågar ta tag i någonting. Visst är det skrämmande att bestämma sig för en sak som man senare kanske kommer ångra men å andra sidan, vad är det värsta som kan hända om man ångrar sig? 

2009-12-23

Saknad över jul

Rummet är renare än någonsin!


Det är den 23 december, dagen före dopparedagen. När man va liten var detta en väntas dag, längsta dagen på året, man gick och klämde på alla paket, man försökte få tiden att gå snabbare genom att titta på filmer och spela spel, men hur mycket man försökte så blev det aldrig sängdags, även om man gick och la sig kl. halv 8. Det var som att gud medvetet hade gjort den 23 december längre än alla andra dagar för att man skulle bli mer förväntasfull och mer frustrarad över att julafton och tomten väntade dagen efter, men jaa det va förr det. Idag har jag spenderat dagen med städning och inget annat än det och nä tiden har inte gått mer långsamt än någon annan dag. Förutom granen, julmusiken och doften av kanel kunde denna dag vara precis som vilken dag som helst. 

I morgon är det julafton som sagt, Johan, Veronica och Mille kommer hit vid halv 11 då blir det glögg och pepparkaka. Vid halv 1 går vi till min moster och äter julbord med hela släkten (på mammas sida) Vi kollar även kalle och delar ut julklappar. På kvällen åker jag och mamma upp till "laxabacke" där vi äter tomtegröt och myser med familjen Mortensen/Olausson.. Ja och sen är dagen så gott som gjord... Kan inte låta bli att tänka och sakna pappa mer än någonsin just denna dag, det är en högtid som skall firas med nära och kära, med familjen och släkten, men varje julafton efter att han dog har varit så annorlunda, det är alltid någon som saknas, dagen är inte alls lika mysig och rolig som den va när han levde. Självklart har man lärt sig acceptera att läget är som det är och att pappa aldrig kommer vara där när jag vaknar på julaftonsmorgonen, och jag vet att det finns människor som inte har någon familj över huvud taget att fira jul med så jag kan inget annat säga än att jag är lyckligt lottad som kan fira jul på det sättet jag gör.. 

Musik: Bon Iver - Brackett, WI
 

2009-12-22

Nostalgi!

Kollade igenom gamla bilder på datorn och hittade dessa gamla foton på mig själv... Det är ganska roligt hur man ser olika perioder jag gått igenom... hahah!   

Perioden i mitt liv där jag trodde det va coolt att va fjortis..
Perioden i mitt liv då jag hade väldigt kort hår och tyckte att min stil va skit snygg..
Turkiet -01 ?
Jag och Hanna utklädda till... jaa va är vi egentligen? horor? 

2009-12-21

Julafton i Karlskrona

Helgen har spenderats i Karlskrona där det mer eller mindre varit snökaos! Men trevligt har det varit och de första julklapparna är utdelade, jag fick hörlurarna jag önskat mig, vilket jag blev oerhört chockad över, trodde jag skulle få dom av mamma på julafton men jag tackar och bugar till Lasse Malin och Jennifer! Fick även en hårinpackning och en mössa (som jag iofs visste att jag skulle få eftersom jag valde den) Nu har jag absolut ingen aning om vad jag kommer få på julafton, men jag gillar känslan av ovissheten! 

Idag ska jag in till stan och handla julklapp till mamma sedan träffa Emelie, Robin och Elina vilket ska bli sååå roligt! Emelie passar tydligen en lägenhet i stan så vi ska väl dit och mysa förmodar jag :) Julkännslorna har inte riktigt kommit till mig än, jag vet inte varför..brukar alltid känna julen jätte tidigt annars men inte i år. Jag tror att detta året har gått alldeles för snabbt för att jag ska fatta att det faktiskt redan är jul..tog vi inte nyss studenten? 

Musik: Band Aid - Do they know it's christmas? 

2009-12-17

Snorungarna är färre på landet


Har jobbat varje dag denna veckan och det är nog första gången som jag har vart glad av att gå upp kl 6 på morgonen. Att jobba på fritids måste vara bland det roligaste jobb jag haft, nu låter det som jag har haft hur många jobb som helst men jaa det är i alla fall både roligare än bodyshop och djurparken! Barnen är såå söta, självklart finns det (ursäkta uttrycket) snorungar också men dom är inte så många här på landet :P Igår jobbade jag 9,5 timmar med en kvarts rast, jag va heelt slut när jag kom hem och däckade i soffan vilket gjorde det väldigt svårt att somna när jag väl förflyttade mig till sängen... Satt och ritade med en tjej som heter Elin igår och så gick min mamma förbi utanför, jag pekade och förklarade att det va min mamma då säger hon: Men gud Tina, hon är ju precis lika vacker som du, fast lite äldre bara, det nästan lyser om er! hahaha jag höll på att dö av skratt men mamma blev i alla fall glad när jag berättade det. 

Idag jobbade jag först på fritids och sen som musiklärare i Bollebygd, men usch idag va det jobbigt vill jag lova..alla sprang runt och lyssnade inte ett skit på vad jag sa. Tror dock att skolavslutningen i morgon har något med det att göra. Fick i alla fall sätta på en film tillslut för jag orkade inte med ungarna mer..blev Jumanji..ganska bra film faktiskt, den höll i alla fall barnen lugna, det dög för mig! 

I helgen åker jag till Karlskrona på julstök och dylikt, skall även passa på att köpa de flesta julklapparna där, kan vara på tiden att börja inhandla lite nu! Snart är det julafton och jag kan verkligen inte fatta hur snabbt tiden har gått..kändes som om det va nyss jag kom hem från Ghana, men det är ju typ 3 månader sen nu.. 

Musik: Dave Francis - Auld lang syne 

2009-12-14

Oväsentliga julklappar

På min önskelista finner vi Wesc. hörlurar, vilket är ungefär det ända jag önskat mig.. Sen när blev julklappar oväsentligt? Ärligt talat så skulle jag klara mig väldigt bra utan några som helst julklappar, det räcker med skinka och gröt så är jag nöjd :)

Igår blev det en spontan visit i Alingsås på glöggkväll, vilket va mycket trevligt! Jag hade glömt hur sjukt kul det är med spontanitet, mer sådant i mitt liv tack! 


2009-12-12

Pengar och backpacking i Thailand


Om man ändå hade haft mycket pengar.. Fick förfrågan av sis' om jag inte skulle ta om komma ner till Thailand och backpacka med dom sista månaden dom är där, tro fan jag vill det! En månad i värmen, en månad iväg från Sverige, ja det nästan klumpar sig i magen när jag tänker så..MEN sen kommer ju problemet med pengar, en flygbiljett till Thailand är svårt att få tag i under 10 000 sen ska man ha pengar till mat och boende plus pengar till resor runt om och fickpengar..30 000 minst? Jag vet faktiskt inte om det är värt att ta från sparpengarna eftersom jag inte har någon som helst aning vad som kommer hända i framtiden, men å andra sidan finns det folk som säger att man ska leva i nuet och inte tänka på framtiden.. 

Musik: Shawn McDonald - Take my hand

2009-12-11

Vik. i musik


Idag jobbade jag som musiklärare vilket gick ganska bra faktiskt men vikarie är verkligen inget som jag skulle vilja fortsätta med..att hoppa in i en klass där ungarna har noll respekt för mig och där dom hela tiden försöker testa mina gränser är helt sjukt jobbigt..Musiklektionerna går ganska bra eftersom det är lite friare men usch för typ svenska och engelska! 

Ikväll ska jag och min kära mor på Peter jöbacks julkonsert i scandinavium, skall bli riktigt mysigt faktiskt! Peter Jöback är ingen jag vanligtvis lyssnar på men han har en helt underbar röst så det kan ju inte bli annat än bra :) 

Imorgon skall jag förmodligen träffa Anna som jag inte träffat på flera månader! Hon (Defiant age) ska spela i Fristad på kvällen så vet inte om det blir att jag åker dit eller om jag träffar henne efter, vi får se :) 

Musik: Defiant age - Layers

2009-12-09

Musik för sömnlösheten..


Vart kommer sömnsvårigheterna ifrån? Jag är hur trött som helst, men jag kan inte somna..frustrerande! 

Musik: Adele - Hometown glory 
              Sia - Breathe me 
              José González - Crosses 
              Kings of convenience - Homesick
              Fiest - Secret heart 

2009-12-08

Livsrådgivning tack!


Det är konstigt hur man alltid vill komma hem, men så fort man är hemma alltid vill åka iväg igen.. Jag har vart hemma i en dag och är redan trött på det.. Just nu skulle jag vilja befinna mig någonstans där framtiden inte spelade någon roll, jag skulle vilja ta dagen som den kommer, träffa nya människor, se nya platser.. Jag är inne i en period i livet där ingenting är på plats, jag ändrar uppfattning om allt hela tiden, jag bestämmer mig för att göra eller tycka en sak men sekunden efter ändrar jag denna uppfattning till något helt annat.. allt jag gör sker i spontana tankar, jag bestämmer mig för att åka som au pair bara för att jag just då kände att det va rätt, men nu vill jag inte alls åka, jag säger saker som jag tycker är rätt just då men sen ångrar jag mig, jag känner kärlek ena sekunden och hat den andra..  Jag tror jag behöver seriös livsrådgivning för jag håller på att bli galen på mig själv! 

Musik: The Fray - Syndicate

2009-12-05

Penthouse och cosmopolitan


Jag trodde München slog allt men njaa nu är jag lite osäker... Va pa coolaste clubben jag nagonsin varit pa! Penthouse pa ett hotel i Freiburg, helt sjuukt galet! trodde dom skämtade med mig när vi ställde oss i hissen och akte upp till 20:e vaningen! Kvällen blev helt klart lyckad med diverse intressanta upptäckter :) Sag bla. den längsta människa jag nagonsin sett, jag trodde att jag va lang meen jävlar den här killen maste vart runt 3 meter :O Kom även pa att cosmopolitan är arets drink och att min tändare är coolast av alla! (den sitter fast pa cigarettpakets-locket)

Idag har vi vart i Schweiz, närmare bestämt Basel, väldigt trevligt, men kanske lite för mycket kaffe, stannade pa starbucks ett antal ggr... Ikväll blir det förmodligen utgang i Basel även denna gang pa ett hotel och även denna gang i penthouse, träggan kan slänga sig i väggen!

Juste jag maste ju bertätta att vi va pa lyxbad igar ocksa, mm-mm-mm helt underbart, det coolaset maste vart musiken under vattnet och en slags tropical area som man kunde ga in i.. Ja jag kan inte annat säga än att tiden i tyskland har vart helt underbar!

Musik: OneRepublic - Secrets

2009-12-02

Vegas night


kollade just pa "The hangover", maste vara den roligaste filmen nagonsin gjord! rekomenderar alla att se den! I morgon skall jag och Oli ha vegas night i tyskland, och pa fredag ska jag vara hangover ;) haha

over and out!

2009-12-01

En liter öl, franska gränder och ett övestökat spel

Jag har alltid haft en bild av tyskland som gratt trakigt och stelt.. men jaa min bild börjar ändra sig lite..München va absolut heelt sjuuukt roligt och nej folket va inte alls stela och trakiga, snarare tvärtom! Vi bodde i värsta lyxlägenheten i centrala münchen, pa dagarna shoppade vi och pa kvällarna/nätterna/mornarna festade vi som aldrig förr! Det bästa med att festa i tyskland maste vara att klubbarna är öppna till 8 pa morgonen, jag trodde att jag skulle va död efter kl.3 men icke, med lite mer alkohol funkade det att halla igang till kl 7 i alla fall ;)

Träffade Elina, vilket va mycket kul! Hade inte fattat förän nu att jag verkligen har saknat henne, men nu är det bara 2 veckor kvar tills hon kommer hem till Sverige och da blir det julbak och dylikt :) Träffade även Diego, Greg och Susie fran Ghana, dom visade oss runt i München eftersom dom är bosatta där och tog mig till ett typical ölställe och beställde en liter öl till mig som dom tvingade mig att dricka upp (för er som inte vet är jag verkligen inget stort fan av öl) efter det va jag lite i kalurren om jag far säga det själv :P

Igar va vi i Frankrike pa julmarknad, det va saa sjuukt fint! typisk fransk liten stad med sma gränder och gamla hus! Om det inte hade vart sa förbannat kallt hade vi förmodligen stannat längre än vi gjorde, men jag fick i alla fall köpt lite äckta fransk ost till min kära mor! :)

Nagot jag maste tilllägga innan jag atergar till min kära tyska vän är att jag är sjuukt trött pa att spela spel, jag är sjuukt trött pa att alltid vara den som väntar! Jag är trött pa allt som har med det lilla "osylldiga" spel du spelar att göra... jag är trött, jag ger upp... (det handlar inte om att jag inte vill, det handlar om att jag vill för mycket)

2009-11-24

Schweiz, Frankrike och Tyskland i ett!


Sitter nu i Olivias rum och facebookar medans hon duschar, tänkte att jag även kunde slänga in ett blogginlägg! Flygresan hit gick inte jätte bra, först va planet försenat en timma pa grund av storm i bade göteborg och frankfurt. Väl uppe i luften gick allt som det skulle, men usch landningen ska vi inte ens snacka om! Det blaste sa jävla mycket att jag trodde planet skulle tippa över, jag va inte lite rädd! Men ner kom jag och hittade även till utgangen utan problem ;)

En bilresa pa 4 timmar väntade innan vi va hemma hos Olivia, kom till henne runt 00:00. Hon bor huuur fint som helst! Jätte stort hus med stora fönster och världens finaste utsickt, man ser Schweiz fran hennes fönster och dit ska vi i morgon. Pa mandag aker vi till Frankrike som ligger en timma bort (skit coolt om ni fragar mig :P) I helgen blir det massa fest, german style, och fraga mig inte vad som menas med det, vagar knappt tänka pa det, men kan tänka mig att det innebär en del alkohol! haha

Nä nu ska jag röka vattenpipa! tjooo

2009-11-23

Nu, då och föralltid!

Phoenix - Love like a sunset part II
Phoenix - 1901
Band of horses - The funeral
The postal service - Such Great Heights 
Modest Mouse - Float on 
The get up kids - Overdue 

2009-11-22

G-G-Germany


Nu sitter jag här i min säng, helt omringad av kläder och saker som ska med till Tyskland..Har inte insett förän nu att jag verkligen skall åka, men guuud va skönt det ska bli att komma bort från Sverige och allt jobbigt här hemma! I morgon anländer jag i Frankfurt där Olivia förhoppningsvis väntar på mig, sen blir det 4 timmars bilresa hem till henne om vi inte tar in på hotell en natt :) På torsdag åker vi till München där vi ska stanna till söndag. På fredag blir det lite Ghana reunion, skall bli sjukt roligt! Skall även träffa Elina, vilket jag inte gjort sedan innan jag åkte till Ghana! När vi kommit hem från münchen har jag faktiskt ingen aning vad som händer, men jag hoppas på en resa till Schweiz ..tror Olivia har lite idéer om vad vi ska hitta på :) 

Kommer tillbaka till Sverige den 7 december och då har det redan hunnit vara 1:a advent, shiit va tiden går snabbt! Nu skall jag återgå till packningen!
Ciaao

Rätt person i bergsjön



Jag skrämdes av tanken att spendera en lördagkväll i Bergsjön, som enligt rykten skulle vara ett av göteborgs mest kriminella områden. Jag åkte dit, och det första jag möter är en skyndande polisbil men blåljus, haha jag skrattade nästan lite för mig själv samtidigt som jag blev aningen mer skrämd. Henok mötte mig på parkeringen och han gjorde klart för mig att det inte är så farligt om man umgås med rätt personer, så det va ju väldigt bra att det va just Henok jag skulle hälsa på! Jag hade i alla fall en mycket trevlig kväll och va inte det minsta rädd :) Och på toppen av det har jag blivit beroende av guitar hero..jävar va skoj det va! 

2009-11-20

Tack gode gud för lokalsinnet!



Idag var jag hemma hos Emelie som jag inte träffat på en månad typ, väldans trevligt! :) vi drack kaffe, käka mat och tjötade.. berättade bla. om min USA plan och hon nappade, så nu är det jobba, jobba,jobba och spara, spara, spara sen blire USA i nån månad eller så :) yeeey! 

I morgon skall jag åka till storstaden göteborg och hälsa på Henok i hans hemmiljö, är ganska orolig hur jag ska hitta dit dock, men det löser sig nog förhoppningsvis, tur att man har bra lokalsinne i alla fall, kanske underlättar en aning. Vi avsa oss ansvaret för matlagning så blir förmodligen knäckebröd och flingor, men gör absolut ingenting, brukar ändå aldrig laga mat så varför börja nu?! 

2009-11-19

Mitt hår lever..

Har vart hos frissan idag, det var väl behövligt vill jag lova! Mina toppar såg ut som en risbuske! Nu är håret jätte kort :( usch! Luggen blev helt okej och topparna är lena och fina men jag vill ju ha långt hår!  och nej jag vill inte ha löshår, orka! Kanske är uppsatt som gäller innan det växer ut igen..

Nä egentligen är det inte så farligt, jag ville bara ta tillfället i akt och klaga på lite i-landsproblem.. mitt hår lever och mår bättre än någonsin! 

2009-11-17

Ljudvågor


Försvinner in i musiken.. 

2009-11-16

Ghana i hörnet på viskan


Hela dagen har spenderats i ett hön på café viskan, där jag och Yanira har beklagat oss över arbetslöshetens värld! Man blir så oerhört rastlös av att vara arbetslös, tur att det finns någon som vill vara uttråkad tillsammans med mig! Vi har även drömt oss bort till varma länder och jag bla. tillbaka till Ghana och om jag har pengar i April och inte åkt som au pair blir det bröllop i Ghana vill jag lova,  Me like! 

Yanira försöker för tillfället få in mig i borås basket krets, tror allt hon känner sig lite ensam som tjej bland alla basketsnubbar ;) På fredag skall jag i alla fall gå på min första riktiga basket match någonsin, kan inte annat att tycka det ska bli lite roligt i alla fall :)   

Musik: Mew - Am I wry? No 

2009-11-14

Ingen kaka för min del


Det finns ett ordspråk jag skulle vilja lyfta fram idag: "Man kan inte ha kvar kakan och äta den samtidigt"
En vis man sa det till mig idag, och det fick mig att börja tänka på innerbörden, och nää man kan faktiskt inte ha kvar kakan och äta den samtidigt! 

Idag kom jag även fram till vad mitt framtida yrke är, nämligen shopping assistent, ni skulle bara se den oerhört snygga skjortan jag tvingade Henok att köpa idag! Det är väldans roligt att shoppa när man inte behöver spendera sina egna pengar! :P 


2009-11-13

Mår apa ju!


Idag har jag tjärnat pengar på att säga hej till barn, ge dom ett papper och skriva deras namn..väldigt avancerat, och ansträngande men va gör man inte för 100 kr i timman :P Tog influensa vaccinet idag också, hade egentligen inte tänkt så mycket om jag skulle ta den eller inte, men dom hade över idag och erbjöd mig att få, så varför inte tänkte jag! Ångrar mig en aning dock, mår apa nu ju, ont i huvudet och halvt borta, usch det gillar jag icke! 

Hoppas att jag mår bättre i morgon, för då ska jag träffa Henok! :) Var evigheter sen vi träffades, ska bli väldans trevligt! Är ensam hemma i helgen, mamma är i Karlskrona, det är både skönt och inte, just nu känner jag mig väldigt ensam, säkert på grund av att jag inte mår riktigt bra.. men men sånt är livet! 

Musik: Tegan and Sara - Walking with a ghost 

2009-11-12

pimpla cube kl.10


Alldeles för sena kvällar för att gå upp halv 9.. Usch jag ville inte vakna och tryckte på snooz ett antal gånger innan jag tillslut drog mig upp. Gjorde mig i ordning och tog mig till bollebygd där syster och en väldigt nervös nicklas befann sig. Haha han satt klockan 10 och pimpla cube, bara för att minska sin rädsla för flygning, man kan ju inte annat än att tycka det är lite charmigt! I och för sig förstår jag att om man är flygrädd så är inte den ultimata resan till bankock som tar typ 14 timmar :S Vi får väl hoppas att han sitter deckad vid det här laget.. Kommer sakna sis' nått otroligt! när det äntligen böjade bli bra mellan oss så åker hon iväg i 3 månader, kanske säger så för att jag är en aning avundsjuk också ;) men jag längtar redan tills dom kommer tillbaka.. om jag är hemma då dock, det vet ingen.. 

Lunchade med Yanira idag, huur trevligt som helst, men alldeles för lite tid! vi skulle behöva typ en vecka bara för att snacka av oss! I morgon ska jag jobba hela dagen med att assistera i vaccintagningen på bollebygdsskolan, ska bli gött att få lite chach! 

Musik: Anna Ternheim - The loneliness is gone 

2009-11-11

Det är aldrig kört

Mod är att göra det du inte vågar. Där det inte finns rädsla, finns heller inget mod. - ur boken "Det är aldrig kört" 

En mening med så mycket innebörd


Vissa ord bevisar så mycket :)

2009-11-10

2009-11-08

Dom där söndagarna


Jag var alltid glad att vakna dom där söndagarna när pappa låg nere i sängen och väntade på att vi skulle komma in med en present och ett tänt ljus. Varje gång hoppade jag och sara upp i sängen och la oss bredvid honom på varsin sida, han klappade oss på huvudet och sa hur mycket han älskade oss. Det var aldrig så mycket mer än så, dagen fortsatte som vanligt, men den stunden på morgonen var magisk. Kanske hade jag inte tyckt så om jag fortfarande hade vaknat på dom där söndagarna och sprungit ner till pappa, men nu när han inte finns där längre så kan jag inte annat än att minnas farsdag som någonting magiskt. 

Jag slutade fira farsdag när han försvann vad fanns det för mening? Idag är en helt vanlig söndag som alla andra söndagar, det finns ingenting att fira bara nått magiskt att minnas.  

2009-11-07

En sk. bror

Seven years, I was just a kid, I can barely remember anything. 
But when dad was struggling, you weren't there to hold his hand like I did. 
You were older, you Should've known that even if it hurt,
You just had to forget all the things you'd sad, all the problems that you had.
There was no time to prove you were right, there was no time to show your pride.

There were forgivnes in the air, but you held your breath and walked away..  

2009-11-06

På villovägar..


Jag är trött på att vänta på det jag inte får vänta på 

Jag ät trött att hoppas på det jag inte får hoppas på 

Jag är trött på att drömma det jag inte får drömma

Jag är trött på att känna det jag inte får känna



Jag är trött på att inte få...


2009-11-05

Not a love song!

You took my hand when no one saw, and all my pride just ran away.
I really wish I would've let go, cause I knew that it was wrong. 

I guess I have to blame my self, cause I could'nt walk away.
And I could't help but wonder, what if this was not a dream.

Long ago I decided, that i would'nt be used for my weekness.
Even though I knew it ment nothing to you, I let my self down. 

This is not a love song, It's just a way for me to move on....

18


18 dagar! Jag längtar som en gaalning!